Eleska

Lidmaatschapsovereenkomst

*titel* eleska.com U hoeft geen lid te zijn om de site te bezoeken. U moet echter lid zijn om op de site te winkelen. Als u lid bent, kunt u aankopen en andere transacties doen op de eleska.com site. Wanneer u lid wordt, stemt u ermee in dat eleska.com toegang krijgt tot uw persoonlijke informatie en deze informatie verwerkt zoals hieronder vermeld.

Als een van de voorwaarden op deze pagina niet geschikt voor u is, gebruik dan de eleska.com-site niet. Door de site te gebruiken en het formulier met uw persoonlijke gegevens in te vullen, accepteert u vooraf de voorwaarden die op deze pagina's staan.

eleska.com behoudt zich het recht voor om de volgende algemene en bijzondere voorwaarden op elk moment te wijzigen. Wanneer u eleska.com bezoekt, is het belangrijk dat u deze pagina opnieuw bezoekt om het lidmaatschap en de gebruiksvoorwaarden te zien die in de toekomst kunnen veranderen.

Het is uw verantwoordelijkheid om de huidige lidmaatschapsvoorwaarden te bekijken terwijl u de site gebruikt, en er wordt aangenomen dat u de huidige lidmaatschapsvoorwaarden goedkeurt.

1. Gebruiks- en veiligheidsregels

Het is een site die openstaat voor iedereen die lid is van eleska.com. Diensten voor alle leden zijn gratis, behalve voor Advanced Membership of tenzij anders vermeld.


In de volgende schriftelijke gevallen kan het sitebeheer het lid verbieden de site te gebruiken en behoudt het zich zijn wettelijke rechten voor met betrekking tot de persoon of personen die betrokken zijn bij de volgende initiatieven:


1.a. In het geval dat de werken en inhoud op de site gedeeltelijk of volledig worden gekopieerd en voor andere doeleinden worden gebruikt of geprobeerd te gebruiken.


1.b. Het LID is rechtstreeks verantwoordelijk voor het delen van informatie zoals gebruikersnaam, wachtwoord, gebruiksrechten, aan de leden gegeven of door hen bepaald, met derden of organisaties (inclusief het kwaadwillig gebruik van hun wachtwoord door andere personen). Evenzo kan de LID het IP-adres, het e-mailadres, de gebruikersnaam en andere informatie van iemand anders op internet niet gebruiken, en kan hij zonder toestemming geen toegang krijgen tot of gebruik maken van de privé-informatie van andere gebruikers. Elke wettelijke en strafrechtelijke aansprakelijkheid die kan voortvloeien uit dergelijk gebruik behoort toe aan het LID.


1.c. In het geval van het gebruik van software die een bedreiging vormt voor de algemene veiligheid van de site, het verhinderen van de werking van de site en de gebruikte software, het uitvoeren van activiteiten, het proberen dit te doen en het verkrijgen, verwijderen of wijzigen van informatie.


1.d. Het Lid/Gebruiker, door gebruik te maken van enig tekort (technisch, etc.) van eleska.com campagnes, eleska.com's verkoopsysteem of internetsite, om eleska.com te beschadigen, om een oneerlijk voordeel te geven, om herhaalde praktijken te maken , om te handelen in strijd met de waarheid. In het geval dat eleska.com misbruik vaststelt van de campagnes, het verkoopsysteem of de website van eleska.com, zoals het profiteren ervan, ondanks het niet voldoen aan de voorwaarden die worden gevraagd in de campagne- of verkoopvoorwaarden, vervallen alle rechten die voortvloeien uit de wet van eleska.com evenals het annuleren van de genoemde transacties. ; het lidmaatschap van de gebruiker opzeggen; heeft het recht om de koopovereenkomst met onmiddellijke ingang eenzijdig te beëindigen.


1.e. Cadeaubonnen en kortingen die aan LEDEN op eleska.com worden gegeven, kunnen niet via internet worden verkocht, uitgewisseld, gedeeld of overgedragen, met uitzondering van eleska.com-systemen. Het is niet toegestaan om op internet te koop aangeboden cadeaubonnen te gebruiken door gebruik te maken van de technische kwetsbaarheden van de site. U kunt per aankoop slechts één cadeaubon gebruiken. eleska.com kan, naar eigen goeddunken, aangemaakte en/of inactieve lidmaatschappen alleen annuleren om cadeaubonnen of kortingen te gebruiken.


2. Gebruik van inhoud

2 een. De visuele en geschreven inhoud gepresenteerd in eleska.com is voor persoonlijk gebruik. Alle rechten van alle teksten, afbeeldingen, foto's, video's, animaties en geluiden in de inhoud van eleska.com zijn voorbehouden. Tenzij anders vermeld, mag het niet worden gebruikt voor commerciële of persoonlijke doeleinden zonder toestemming en verwijzing. Het is verboden om enig element van deze site te publiceren in een ander medium of website of een link te geven zonder toestemming van eleska.com.


2.b. Bovendien is het ten strengste verboden om de software die wordt gebruikt bij het ontwerp van deze pagina's en bij het maken van de database te kopiëren of te gebruiken en alle rechten behoren toe aan eleska.com.


2.c. eleska.com staat open voor alle kritiek. Al deze kritiek op onze site is ons eigendom en kan worden gebruikt voor marketingdoeleinden.


3. Verantwoordelijkheden

3 een. De informatie van gebruikers die eleska.com bezoeken, wordt gevolgd om de gebruikers beter van dienst te kunnen zijn. De verkregen informatie kan worden gebruikt voor reclame-, communicatie- en e-maildiensten, enz., om ons inhoudsgedeelte te verrijken en te verbeteren, met inachtneming van de vertrouwelijkheidsprincipes. Het wordt gedeeld met de bedrijven waarmee we samenwerken. Ons doel is om ervoor te zorgen dat de site de functies heeft die u wilt en om de ontwikkeling van de site te verzekeren.


3.b. Na het voltooien van het registratieproces en het bevestigen van het e-mailadres, kan het eleska.com-lid de eleska.com-site gaan gebruiken en winkelen door zijn e-mailadres en wachtwoord in te voeren, op voorwaarde dat hij voldoet aan de voorwaarden die in deze overeenkomst worden vermeld.


3.c. eleska.com kan het lid tijdelijk of permanent beletten eleska.com te gebruiken en/of zijn/haar lidmaatschap opzeggen wegens niet-naleving van de verplichtingen uiteengezet in deze overeenkomst of de algemene regels vermeld op de eleska.com-site.


3.d. Het lid kan niet handelen om het gebruik van eleska.com door andere leden en bezoekers te voorkomen of te bemoeilijken, en kan servers of databases niet forceren/vergrendelen met automatische programma's. Probeer geen gegevens te frauderen. Anders wordt zijn lidmaatschap beëindigd en aanvaardt hij alle mogelijke wettelijke en strafrechtelijke aansprakelijkheid die uit deze situatie kan voortvloeien.


3.e. Het is de verantwoordelijkheid van individuen om een back-up te maken van berichten gemaakt met eleska.com en wordt aanbevolen door eleska.com. eleska.com kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het verlies, de verwijdering of beschadiging van berichten als gevolg van het niet maken van back-ups.


3.f. Het lid kan de auteursrechten, handelsmerken en alle soorten intellectuele en artistieke werken-wetten niet verwijderen of verwijderen op materiaal dat is gekopieerd van het eleska.com of is afgedrukt met een printer.


3.g. Het opzeggen van het lidmaatschap en het verwijderen van het account worden gedaan door eleska.com op verzoek van de klant. De autorisatie van de gebruiker die zijn lidmaatschap van de site beëindigt, wordt ingetrokken. De persoon die zijn lidmaatschap opzegt, aanvaardt dat dit proces onomkeerbaar is.


3 uur eleska.com of het account van het lid dat door het lid is beëindigd, is vrij om eleska.com van elk record te verwijderen, en het lid kan geen enkel recht of compensatie claimen voor de verwijderde records. In dit geval is eleska.com niet verantwoordelijk voor de persoonlijke gegevens die het deelt in het kader van de verkregen toestemmingen in het kader van het gebruik van persoonlijke informatie en de toestemmingen verleend aan derden.


3.i. De relaties van de leden van de site met elkaar of met derden vallen onder de verantwoordelijkheid van de personen.


3.j. Tegelijkertijd zijn de mogelijke risico's verbonden aan de links (links naar verschillende internetsites) op deze site met als doel informatie en gemak aan de bezoekers te verstrekken, voor de bezoekers.


3.l. In bepaalde delen van de site kunnen afwijkende regels en verplichtingen worden gespecificeerd die specifiek zijn voor de sectie. Personen en organisaties die van deze rubrieken gebruik maken, worden geacht de betreffende regels bij voorbaat te hebben aanvaard.


3.m. Bezoek de pagina "Vertrouwelijkheidsovereenkomst" voor meer informatie over de principes en werkwijzen voor het beschermen van de vertrouwelijkheid van creditcardgegevens bij aankopen van onze leden.


Het LID aanvaardt dat hij/zij geacht wordt alle bepalingen van deze deelnameovereenkomst te hebben aanvaard vanaf het moment dat hij/zij begint te profiteren van de Dienst en dat de overeenkomst een voorziening voor zichzelf zal treffen. Het LID zal het eleska.com volledig vrijwaren wegens zijn/haar schending van zijn verplichtingen onder dit contract. of administratieve/gerechtelijke boetes, heeft hij het recht van verhaal bij het LID.


4. Rechten en plichten van eleska.com

4.a. eleska.com aanvaardt en verbindt zich ertoe dat het lid zal profiteren van de gecontracteerde diensten, met uitzondering van technische storingen.


4.b. eleska.com kan eenzijdig wijzigingen aanbrengen aan dit contract zonder enige kennisgeving vanwege technische of verschillende behoeften, om de continuïteit van de diensten die het aanbiedt te verzekeren, om te voldoen aan de wetgeving. eleska.com heeft altijd het recht om de door haar geleverde dienst eenzijdig definitief of tijdelijk stop te zetten, de inhoud van de dienst te wijzigen of te annuleren, zonder opgave van redenen. Het lid accepteert deze besparing bij voorbaat. eleska.com, zullen de vernieuwde huidige gebruiksvoorwaarden op de site worden gepubliceerd met een nieuwe datumupdate onder dezelfde link, en het lid zal indien nodig per e-mail op de hoogte worden gebracht. De vernieuwde huidige gebruiksvoorwaarden zijn van kracht vanaf het moment dat ze op het eleska.com zijn gepubliceerd en het gebruik van de eleska.com site of diensten zal vanaf dat moment onderworpen zijn aan de vernieuwde gebruiksvoorwaarden. Leden die de wijzigingen niet accepteren, kunnen eleska.com schriftelijk laten weten dat zij de eleska.com-lidmaatschapsovereenkomst hebben beëindigd door een e-mail te sturen naar info@eleska.com.


Het lidmaatschap van een lid dat materiaal heeft verzonden dat in strijd is met de bepalingen van deze overeenkomst naar de eleska.com-site kan eenzijdig worden beëindigd door eleska.com zonder enige kennisgeving.


4.c. eleska.com heeft het recht om alle informatie met betrekking tot uw lidmaatschap te gebruiken voor verschillende marketingactiviteiten en om de hieronder vermelde redenen, op voorwaarde dat de gebruiksvoorwaarden, privacyprincipes en toepasselijke wettelijke voorschriften worden nageleefd.


Nadat het Lid/Gebruiker deze lidmaatschaps- en gebruiksvoorwaarden heeft gelezen en aanvaard, behoort het eleska.com toe aan hem/haar, eleska.com en/of eleska.com is een filiaal van en/of eleska.com is een dochteronderneming en/of eleska.com Alle commerciële elektronische berichten die hem worden toegezonden door bij de Groep aangesloten bedrijven waarbij * is aangesloten en/of bij de Groep aangesloten bedrijven, leveranciers van eleska.com en/of bedrijven waarmee eleska.com een commerciële relatie heeft, worden geacht zijn goedkeuring te hebben gegeven. In deze context kan het Lid/Gebruiker informatie, marketing en marketingdiensten aan zichzelf verstrekken door eleska.com via automatische oproepsystemen zoals fax, e-mail, korte berichten die werken zonder persoonlijke tussenkomst, of via andere communicatiemiddelen. , zonder voorafgaande toestemming van het Lid/Gebruiker. / of om elektronische berichten, voorbeeldproducten, catalogi, reclamemateriaal voor reclamedoeleinden te verzenden. Het Lid/Gebruiker aanvaardt dat bij verhuizing van eleska.com of eleska.com domeinnaam of eleska.com merk, deze toestemming ook geldt voor de personen die eleska.com of domeinnaam of merk verhuizen.


U stemt ermee in dat eleska.com de volgende persoonlijke informatie mag verzamelen, verwerken en opslaan;


E-mailadres, adres-/contactgegevens, identificatienummer, financiële gegevens; Informatie over transacties die plaatsvinden op basis van uw activiteiten op de site; Verzend-, factuurgegevens of andere informatie die wordt verstrekt om een product te kopen of te verzenden; Correspondentie, feedback en berichten verzonden naar eleska.com via de site; Uw bezoek aan de Site, uw gebruik van eleska.com-services, inclusief computer-/hardware- en verbindingsinformatie, paginaweergavestatistieken, verkeersinformatie van en naar de pagina, gegevens over naamgegevens/advertentie-uitzendingen, IP-adressen en standaard webloginformatie/ standaard webloginformatie, inhoud en andere informatie die voortkomt uit uw interactie met onze advertenties; Informatie van andere bedrijven, zoals demografische en navigatiegegevens; Aanvullende informatie van derden.


eleska.com kan de gegevens die het verzamelt voor de volgende doeleinden gebruiken en delen met derden. Om gebruikersondersteuning en services te bieden voor een soepel verloop van verkoopprocessen; Geschillen en problemen op de Site oplossen; illegale activiteiten voorkomen, opsporen en onderzoeken en de eleska.com Gebruikersovereenkomst afdwingen; personaliseren, meten en verbeteren van onze diensten, inhoud en promoties; eleska.com en eleska.com's dochterondernemingen en/of aan de Groep gelieerde bedrijven die behoren tot eleska.com en/of zijn gelieerd aan eleska.com en/of dochterondernemingen zijn van eleska.com en/of eleska.com is gelieerd aan u in het kader van communicatiekanalen te informeren over gerichte marketing, service-updates en promotionele aanbiedingen met dochterondernemingen, leveranciers van eleska.com en/of bedrijven waarmee eleska.com commerciële relaties onderhoudt; om marketingpromoties per e-mail te verzenden zoals gedefinieerd in deze overeenkomst; Om de informatie te vergelijken om de juistheid ervan te bevestigen en om deze informatie bij derden te verifiëren. Om het te gebruiken voor elke activiteit die kan worden uitgevoerd in het kader van verschillende service- of marketingactiviteiten.


U geeft eleska.com toestemming om uw persoonlijke gegevens te delen met de volgende derde partijen;


Dienstverleners die assisteren bij de uitvoering van de commerciële activiteiten van eleska.com in het kader van contracten, die eigendom zijn van eleska.com en/of gelieerd zijn aan eleska.com en/of gelieerd zijn aan eleska.com en/of eigendom zijn van * domain* Met aan de Groep gelieerde bedrijven en/of aan de Groep gelieerde bedrijven, leveranciers van eleska.com en/of bedrijven waarmee eleska.com een commerciële relatie heeft; Juridische instellingen of andere overheidsinstanties of derden die informatie vragen over een onderzoek, illegale activiteit of andere activiteiten die kunnen leiden tot wettelijke en strafrechtelijke aansprakelijkheid van eleska.com, u of andere eleska.com-gebruikers, en eleska.com, domeinnaam andere personen of zakelijke entiteiten die overwegen hun naam of merk over te nemen of te fuseren met eleska.com.


Het Lid/Gebruiker kan te allen tijde zonder opgaaf van reden afzien van het ontvangen van elektronische berichten in het kader van deze gebruiksvoorwaarden; Hiervoor is het voldoende om het verzoek in deze richting naar eleska.com te sturen met behulp van de contactgegevens die in de oproep of het bericht zijn opgenomen. eleska.com zorgt ervoor dat het opt-out verzoek hem op een gemakkelijke en kosteloze manier wordt meegedeeld; eleska.com voldoet binnen 3 dagen na ontvangst van het verzoek aan de vereisten van dit verzoek. Om u af te melden voor e-mails van andere websites of van derden, afhankelijk van de toestemming verleend onder deze overeenkomst, moet de methode worden gevolgd die op andere websites is gedefinieerd of door deze derde partijen is gedefinieerd.


Lid/gebruiker kan kosteloos schriftelijke informatie opvragen om te achterhalen welke informatie over hem/haar is opgeslagen in het eleska.com. Uw verzoeken om eventuele correcties, blokkering of verwijdering van informatie worden onmiddellijk verwerkt - voor zover wettelijk vereist. Als u andere vragen heeft die u aan eleska.com wilt stellen over de bescherming en beveiliging van informatie, kunt u altijd contact met ons opnemen via ons e-mailadres info@eleska.com.


5. Gebruik van cookies

U stemt in met het gebruik van Cookies gebruikt in eleska.com en hieronder gedefinieerd: Cookies die worden gebruikt om u te identificeren en uw sessie ingelogd te houden, "sessiecookies" worden automatisch verwijderd van uw harde schijf bij het uitloggen.


U kunt cookies altijd weigeren als uw internetbrowser dit toestaat. In dit geval heeft u echter mogelijk geen toegang tot sommige functies op onze Site.


Het is mogelijk dat u cookies van derden tegenkomt op bepaalde pagina's van de site en buiten onze controle.


6. Inwerkingtreding van de Overeenkomst

Vanaf het moment dat het lid het registratieproces voltooit, heeft hij de voorwaarden van dit contract aanvaard en wordt dit contract geacht in werking te zijn getreden. Het contract wordt automatisch ongeldig zonder dat enige waarschuwing nodig is bij beëindiging van het lidmaatschap of de verwezenlijking van een van de beëindigingssituaties die in dit contract worden vermeld.


7. Bevoegde rechtbank en geschillenbeslechting

De rechtbanken en handhavingsbureaus van Istanbul zijn bevoegd om geschillen op te lossen die kunnen voortvloeien uit de uitvoering van dit contract.


8. Meldingsadressen

8.a. eleska.com site vraagt haar leden niet vooraf om postadressen. Het e-mailadres dat door het lid aan eleska.com is opgegeven, wordt echter beschouwd als een e-mail waar het wettelijke adres wordt gevraagd voor elke kennisgeving met betrekking tot dit contract.


8.b. Tenzij de partijen de andere partij binnen 3 (drie) dagen schriftelijk op de hoogte stellen van wijzigingen in hun huidige e-mails, komen zij overeen dat verzoeken om oude e-mails geldig zijn en worden geacht aan hen te zijn gedaan.


8.c. Nogmaals, elke kennisgeving gedaan door eleska.com met behulp van het geregistreerde e-mailadres van het lid wordt geacht het lid te bereiken 1 (één) dag nadat de e-mail is verzonden per info@eleska.com. Het LID verklaart, aanvaardt en verbindt zich ertoe dat hij/zij alle artikelen van deze deelnameovereenkomst heeft gelezen, begrepen en aanvaard en bevestigt de juistheid van de informatie die hij/zij over hem/haar heeft gegeven.