Eleska

Használati feltételek

Használati feltételek

A Eleska Software Services a titoktartási elvek keretein belül jár el. Ezeket az adatvédelmi elveket a Eleska Software Services készítette el, hogy meghatározza eleska.com webhelyünk adatvédelemmel kapcsolatos felelősségét.

Különféle űrlapok és kérdőívek kitöltésével a tagsági vagy gyűjtési rendszerben a tagok bizonyos személyes adatait (például vezetéknév-vezetéknév, cégadatok, telefon, cím vagy e-mail cím) áruházunk az üzleti folyamat nevében gyűjti. . Az Ön összegyűjtött személyes adatait elsősorban kérései megválaszolására és az Önnel való kommunikációra használhatjuk fel.

Cégünk a személyes adatok védelméről szóló törvénynek megfelelően rögzíti és használja tagjai IP-címét. Az IP-címek a felhasználók általános azonosítására és átfogó demográfiai információk gyűjtésére is használhatók. Ebben az összefüggésben az Ön jogait a „Lemondás, visszaküldési feltételek és titoktartás” lapon is meghatározzák.

A szolgáltatási oldalunkon vagy e-mailben történő jóváhagyási folyamat során a tagjaink által oldalunkra továbbított személyes adatokat harmadik féllel nem osztjuk meg, kivéve a jelen „Felhasználói Szerződésben” meghatározott célokat és kört.

Vállalatunk által kért információk vagy a felhasználó által megadott információk, vagy az Áruházunkon keresztül végrehajtott tranzakciókra vonatkozó információk; Különféle statisztikai értékelésekben, adatbázis-készítésben és piackutatásban, a jogszabályoknak megfelelően anonimizálva, a „Tagsági Szerződésben” meghatározott körön és célokon kívül felhasználható társaságunk és közreműködői által.

Ha harmadik felekről személyes adatokat adott meg cégünk számára, az Ön felelőssége, hogy az említett személyt vagy személyeket tájékoztassa személyes adataik kezeléséről és felhasználásáról, és kifejezett hozzájárulását megszerezze az ilyen adatok fenti célokra történő felhasználásához. említett célokra.

Cégünk a birtokában lévő bizalmas információkat szigorúan titkosan és bizalmasan kezeli, titoktartási kötelezettségének tekinti, és minden szükséges intézkedést megtesz a titoktartás biztosítása és megőrzése érdekében, hogy megakadályozza a bizalmas információ egészének vagy egy részének nyilvánosságra kerülését, illetve jogosulatlan felhasználását vagy nyilvánosságra hozatalát. harmadik félnek, és vállalja, hogy kellő gondosságot tanúsít.


HITELKÁRTYA BIZTONSÁG

Cégünk kiemelten kezeli azon hitelkártya-tulajdonosok biztonságát, akik beszedési rendszerünkön keresztül fizetnek.

Hitelkártyaadatait rendszerünk semmilyen módon nem tárolja. Amikor belép a tranzakciós folyamatba, két dologra kell figyelnie, hogy megértse, hogy biztonságos webhelyen tartózkodik. Az egyik egy kulcs vagy lakat ikon a böngésző alsó sorában. Ez azt jelzi, hogy Ön egy biztonságos webhelyen tartózkodik, és minden információja titkosított és védett. Ezeket az információkat csak az értékesítési folyamattól függően és az Ön utasításai szerint használjuk fel. A vásárlás során használt hitelkártyával kapcsolatos információkat vásárlási oldalainktól független SSL (Secure Sockets Layer) protokollal titkosítjuk, és az illetékes bankhoz küldjük kikérdezés céljából. Ha a kártya rendelkezésre állása jóváhagyásra kerül, fenntartható a vásárláshoz.

Mivel az Ön kártyájáról semmilyen információt nem láthatunk vagy rögzíthetünk az online vásárlás során, Társaságunk nem vállal felelősséget a hitelkártya-tranzakciók biztonságáért. Az online bankkártyával leadott rendelések fizetési/számla/szállítási cím információinak megbízhatóságát cégünk hitelkártya-csalás ellen auditálja. Ezért először meg kell győződni a pénzügyi és cím/telefon adatok pontosságáról, hogy azok az ügyfelek, akik először bonyolítanak le tranzakciókat behajtási rendszereinkben, eljussanak a beszerzési és szállítási szakaszba. Ezen információk ellenőrzése érdekében szükség esetén felveszi a kapcsolatot a hitelkártyával rendelkező ügyféllel vagy az érintett bankkal. A tranzakciók során az SSL biztonsági területen belül történik. Ez a rendszer egy nemzetközi titkosítási szabvány, amelyet nem lehet felrúgni. Manapság inkább előnyben részesítik azokat az internetes vásárlási oldalakat, amelyeken információs vonal vagy ügyfélszolgálati szolgáltatás található, és ahol teljes cím- és telefonszámadatok vannak megadva. Így minden felmerülő kérdésről részletes tájékoztatást kaphat, és egészségesebb információkat kaphat az online vásárlási szolgáltatást nyújtó cég megbízhatóságáról.

Megjegyzés: Javasoljuk, hogy az internetes vásárlási oldalakon figyeljen a cég teljes címére és telefonszámára. Ha vásárolni készül, a vásárlás előtt jegyezze fel annak az üzletnek a telefonszámát/címét, ahol a terméket vásárolta. Ha nem bízik, vásárlás előtt erősítse meg telefonon. A cégünkről és a cég székhelyéről minden információ megtalálható minden online vásárlási oldalunkon.


HARMADIK FÉL WEBOLDALAI ÉS ALKALMAZÁSAI

Cégünk a weboldalon belül más oldalakra hivatkozhat. Cégünk nem vállal felelősséget az ezen hivatkozásokon keresztül elért oldalak adatvédelmi gyakorlatáért és tartalmáért. A cégünk honlapján közzétett hirdetéseket hirdető partnereinken keresztül juttatjuk el felhasználóinkhoz. A jelen megállapodásban szereplő adatvédelmi irányelvek csak Társaságunk használatára vonatkoznak, és nem terjednek ki harmadik felek webhelyeire.


KIVÉTELES KÖRÜLMÉNYEK

Az alábbiakban meghatározott korlátozott esetekben társaságunk a felhasználók adatait harmadik félnek átadhatja, kivéve a jelen „Adatvédelmi szabályzat” rendelkezéseit. Ezen esetek száma korlátozott;

1. Az illetékes törvényhatóság által kiadott és hatályos törvények, törvényerejű rendeletek, rendeletek stb. által előírt kötelezettségek betartása;

2. A „Tagsági Szerződés” és az oldalunk által a felhasználókkal kötött egyéb szerződések követelményeinek teljesítése és gyakorlatba ültetése érdekében;

3. Információ kérése a felhasználókról vizsgálat lefolytatása vagy a felhatalmazott közigazgatási és igazságügyi hatóság által szabályszerűen elvégzett vizsgálat lefolytatása céljából;

4. Azokban az esetekben, amikor a felhasználók jogainak vagy biztonságának védelme érdekében a felhasználó hozzájárulásával adatszolgáltatás szükséges.


E-MAIL-BIZTONSÁG

Soha ne írja le hitelkártyaszámát vagy jelszavát a cégünk Ügyfélszolgálatának küldött e-mailjeibe a megrendelésével kapcsolatban. Az e-mailekben található információkat harmadik felek megtekinthetik. Cégünk semmilyen körülmények között nem tudja garantálni az Ön e-mailjeiből továbbított információk biztonságát.


BÖNGÉSZŐSÜTIK

Cégünk technikai kommunikációs fájl (Cookie) segítségével szerezhet információkat az oldalunkat látogató felhasználókról és a weboldal használatáról. Az említett technikai kommunikációs fájlok kis szöveges fájlok, amelyeket egy webhely elküld a felhasználó böngészőjének, hogy a fő memóriában tárolják. A technikai kommunikációs fájl megkönnyíti az Internet használatát azáltal, hogy tárolja az oldal állapotát és preferenciáit. A technikai kommunikációs fájl statisztikai információkat ad arról, hogy hányan, milyen célból látogatják az oldalt, hányszor látogatják meg az oldalt, és mennyi ideig tartózkodnak az oldalon, valamint speciálisan a felhasználók számára kialakított felhasználói oldalak létrehozása, amelyek dinamikusan generálnak. hirdetések és tartalom. A technikai kommunikációs fájlt nem arra tervezték, hogy adatokat vagy egyéb személyes információkat kérjen le a fő memóriából vagy az Ön e-mailjéből. A legtöbb böngésző eleinte úgy van kialakítva, hogy elfogadja a technikai kommunikációs fájlt, de a felhasználók módosíthatják a beállításokat úgy, hogy a technikai kommunikációs fájl ne érkezzen meg, vagy figyelmeztetést kapjon a technikai kommunikációs fájl elküldésekor. Cégünk bármikor módosíthatja jelen „Adatvédelmi Szabályzat” rendelkezéseit a felhasználóknak küldött e-mail útján vagy a honlapján történő közzététellel. Amennyiben az Adatvédelmi Szabályzat feltételei módosulnak, azok a közzététel napján lépnek hatályba. Az adatvédelmi szabályzatunkkal kapcsolatos minden kérdésével és javaslatával kapcsolatban e-mailt küldhet a info@eleska.com címre. Cégünk elérhetőségeit az alábbiakban érheti el.


CÉG NÉV/CÍM: *cím*

CÍM: *cím*

E-MAIL: info@eleska.com